Descobreix-nos a través dels nostres catàlegs

Meknasa

Meknasa és la nova agència de viatges d’Aragó que et porta a descobrir el riu Ebre. Un indret excepcional on gaudir dels Tours Meknasa, de Viatges de Pesca únics, Viatges Ornitològics exclusius i Stages esportius complerts.

Viatges de Pesca Meknasa

Mequinensa està ubicada a la confluència de dos rius, l’Ebre i el Segre. El seu embassament, amb una capacitat de 1.530 hectòmetres cúbics amb 110 km de longitud i 500 km de costes interiors, es coneix comunament com el Mar d’Aragó. Tant per la multitud d’espècies en ell presents com per la seva grandària, Mequinensa és el paradís per a qualsevol pescador.

Viatges Ornitològics Meknasa

Viatges a mida per als amants de l’ornitologia. Meknasa et descobreix els centenars d’espècies d’aus existents des del riu Ebre fins als Pirineus a partir de viatges de turisme ornitològic privats i personalitzats durant tot l’any per reserves naturals i zones d’especial protecció per a les aus. Descobreix més en aquest catàleg !

Camp de Regates de Mequinensa

A la confluència entre els rius Ebre i Segre, el camp de Mequinensa és una làmina d’aigua de nivell estable de 25 km de llargada i 200 metres d’amplada, ideal per a realitzar competicions i entrenaments de rem i piragüisme de llarga distància. Meknasa organitza stages esportius a la mida de cada club. Descobreix-ne més en aquest catàleg!

Les 7 experiències Meknasa

Meknasa et porta a viure el riu Ebre amb ‘ les 7 experiències’ . Viatges personalitzats que fan viure al visitant l’experiència de sentir el riu Ebre en vaixell o caiac , conèixer els espais de la Batalla de l’Ebre , descobrir la Ruta del Carbó , reviure ‘ Camí de Sirga ‘ a la terra de Jesús Moncada , gaudir de la singularitat del paisatge i dels espais naturals com el ‘ Aiguabarreig ‘ , degustar la gastronomia local i descobrir la història i la riquesa natural i animal del poble de Mequinensa i el seu entorn.

El Riu Ebre

La presència majestuosa del riu Ebre al seu pas per Aragó i Catalunya ha fet d’aquesta destinació un sinònim d’aigua, on el riu ha estat protagonista i testimoni històric i ha determinat el destí del territori.
Un espai de prosperitat, d’oportunitats i de vida, caracteritzat per una gran riquesa natural i animal, que s’estén des la Vall de l’Ebre, la Terra Alta i Mequinensa fins als Pirineus.