Viatges de pesca en parella o família a Mequinensa

Pescar a Mequinensa

Mequinensa, el paradís per a qualsevol pescador

Situada a l’extrem oriental de la província de Saragossa, Mequinensa és coneguda internacionalment per ser el paradís per a qualsevol pescador, tant per la multitud d’espècies en ell presents com per la seva grandària.

Ubicada a la confluència de dos rius, l’Ebre i el Segre, el seu embassament, construït entre 1957 i 1964, es coneix comunament com el Mar d’Aragó, ja que té una capacitat de 1530 hectòmetres cúbics amb 110 km de longitud i 500 km de costes interiors, amb una amplada mitjana de 600 metres i zones en què la profunditat arriba a assolir els 60 metres.

Aquest majestuós mar d’aigua dolça dóna vida a espècies com el Silur, el Black Bass o Perca americana, el Lluç de riu, la Perca fluviatilis o europea i la Carpa i presenta unes condicions ideals per a la pesca: els 2 embassaments (Mequinensa i Riba-roja) són navegables i molt extensos, possibilitant una pesca sense aglomeracions, i el microclima mediterrani fa que la zona estigui assolellada la major part de l’any. Tot això fa possible una pesca abundant al llarg de tot l’any i un alt èxit de captures.

El Silur

Una de les espècies més peculiars que es poden trobar a Mequinensa és el Silur (Silurus glanis), originari dels grans rius d’Europa Central. És el peix d’aigües interiors d’Europa, un peix bentònic, d’activitat nocturna i dotat de grans barbes, que pot arribar a una grandària de més de 2,40 metres i 100 kg de pes.

Les grans dimensions dels exemplars aragonesos es deuen a la major temperatura de l’aigua respecte els rius centreeuropeus, a la quantitat i varietat de preses disponibles i a la pesca amb solta que es practica per llei a l’embassament, que permet la supervivència dels exemplars majors per seguir creixent encara més.

El Silur ha fet de l’embassament de Mequinensa el seu major hàbitat a Espanya i aquest s’ha convertit en punt de peregrinació per a pescadors de tota Espanya i de la resta d’Europa, disposats a enfrontar-se amb un peix les característiques del qual l’han convertit en mític.

PescaMeknasa_Silur

PescaMeknasa_Black-Bass

Black Bass o Perca americana

El Black Bass o Perca americana és una espècie depredadoraresistent i carnívora que habita a les aigües de Mequinensa des de 1960. Es tracta d’una espècie combativa i suposa tot un repte per a la pesca, ja que pescar-la suposa un gran repte fins i tot pels pescadors amb més experiència, fet que fa d’ella una de les espècies més esportives.

Mesura de 30 a 60 cm, pesa entre 1 i 3 kg i s’alimenta de gran varietat de preses (peixos i insectes aquàtics), prioritzant aquells ferits o malalts per estalviar l’esforç que suposa la captura. Acostuma a caçar estant a l’aguait i sorprenent la presa amb la boca oberta i succionant-la cap a l’interior.

Es pesca amb diferents tècniques i amb tot tipus d’esquers (topwater, popers, passejants, buzzers, mitges aigües amb jerkbaits durs o de vinil, lipless, spinnerbaits, cranks i vinils) en totes les seves variants possibles (texas, carolina, splitshot o dropshot).

Lluç de riu

El Lluç de riu (sander lucioperca) és originàri d’Europa central i oriental, Suècia i Finlàndia, i Àsia Occidental. Viu en aigües tranquil·les de llacs, embassaments, canals i rius i ocupa hàbitats diferents segons les diferents èpoques de l’any. A la tardor prefereix zones de 5-10 metres de profunditat, a l’hivern zones molt més profundes i, a la primavera, emigra cap als trams alts dels rius o zones menys profundes. De cos allargat i prim, el lluç de riu pot viure fins a 16 anys i assolir unes mides de fins 1,30 metres de longitud i 15 kg de pes. Es troba formant grup amb altres individus de mida petita i, quan és gran, adopta un comportament més solitari. La seva pesca és complicada, doncs aquest peixos tenen un gran control sobre la seva picada i poden escopir l’esquer ràpidament.

PescaMeknasa_Lucioperca

PescaMeknasa_Perca-fluvial

Perca fluviatilis o europea

La Perca fluviatilis o Perca europea viu en rius i llacs de gairebé tot Europa central i occidental. Es tracta d’una espècie insaciable que s’alimenta de tots els petits organismes que troba: larves, crustacis, mol·luscs, etc. però sobretot de petits peixos. Està coberta d’escates aspres i dures, té el llom verdós i el ventre platejat, amb 5-7 franges fosques als costats. Així com el Lluç de riu, la perca fluviatilis també forma bancs de peixos més o menys de la mateixa talla però els individus són més grans, tenen un comportament molt més solitari i una ubicació en aigües més profundes.

Carpa

La Carpa (Cyprinus carpio), originària d’Àsia, viu en ambients càlids i fangosos com els trams inferiors de rius i embassaments, on les aigües són tranquil·les i el corrent és dèbil. Pot mesurar més d’1 metre i pesar més de 30 kg i s’alimenta d’animals invertebrats i de vegetals.
De color marró verdós, la carpa té la boca petita, protràctil, amb un parell de barbetes curtes i dents faríngies molariformes en tres files. L’aleta dorsal és llarga i còncava, com l’anal, amb espina serrada, l’aleta cabal amb lòbuls arrodonits i escates grans.
A l’Ebre hi predomina la carpa comuna, tot i que també s’hi troben altres espècies de carpes, com la carpa royal – parcialment escamada amb algunes escates repartides desigualment per la superfície del seu cos, quedant sempre superfícies de pell sense cobrir per escates, la full scaled o totalment escamada, pràcticament coberta per escates grans que mostren un dibuix desigual, la carpa cuir, que manca quasi completament d’escates, i la carpa lineal, que presenta una sola línia d’escates que van en línia des del cap fins a la cua.

PescaMeknasa_Carpa

Els nostres viatges

Pescar amb Meknasa, una experiència inoblidable

Els viatges de pesca Meknasa són viatges personalitzats. Tant pels que viatgen en família, en parella o amics com pels que busquen la seva aventura individual i volen gaudir tant de la pesca esportiva com descobrir els atractius exclusius de la destinació. T’assessorem en la preparació del viatge per dissenyar la teva estada a mida: la duració, itinerari, activitats, allotjaments, restaurants, transports que més s’adaptin a tu.

El nostre equip de guies de pesca són experts del territori i parlen espanyol, català, anglès, alemany, francès, italià i rus. T’acompanyaran en la pesca del Silur, el peix més gran d’Europa i que habita en les aigües de Mequinensa, on s’han aconseguit diferents records d’aquesta espècie superant els 90 kg i els 2,5 metres de longitud.

Pescar el Silur amb Meknasa és un apassionant començament d’un viatge de pesca complet, ja que en les seves extenses i prolíferes aigües també és possible pescar altres espècies com el Black BassPerca americana, la Carpa, el Lluç de riu o la Perca fluviatilis. I, a més de la pesca, pots complementar el viatge amb altres activitats úniques al territori, com Port Aventura, rutes de shopping i rutes culturals.

Els nostres viatges de pesca inclouen una estada de pesca esportiva en les modalitats de pesca Spinning, Carpfishing i Catfishing, allotjament, restauració i activitats complementàries o alternatives.

Per què viatjar amb Meknasa

Meknasa: Agència de viatges de Mequinensa

Meknasa és l’agència de viatges receptiva de Mequinensa. Oferim viatges pels amants de la pesca esportiva que vulguin viure la fascinant experiència de pescar a Mequinensa, fent de la seva estada una experiència immillorable i inoblidable.

TRANQUIL·LITAT

Segons la legislació europea vigent, l’organització i venda de viatges que combinin com a mínim els serveis de transport i allotjament només han de ser organitzats i comercialitzats per empreses amb títol oficial d’agència de viatges expedit per les administracions competents – a Espanya, per les comunitats autònomes. D’aquesta forma, els clients de les agències de viatges estan emparats davant l’administració i organismes judicials.

Els nostres viatges són tots organitzats i comercialitzats de forma exclusiva per Meknasa (codi d’agència CAA-290), situada a la ciutat de Mequinensa (Saragossa). Tots els programes i viatges oferts per la nostra empresa són regulats pel Contracte de viatges combinats que detalla tots els drets dels nostres clients, així com les nostres obligacions i responsabilitats.

Cuidem al màxim tots els detalls perquè la teva estada sigui el més agradable possible. Seleccionem els allotjaments i restaurants més adequats i cuidem cada detall. Els transports, rutes i transfers més còmodes.

A l’estar ubicats a Mequinensa, estem en contacte directe amb els guies professionals de pesca, allotjament, restauració, etc. fet que ens permet organitzar tots els detalls que facin falta amb rapidesa, control i coordinació.

GARANTIA

Viatjar amb Meknasa és viatjar amb totes les garanties. Meknasa s’encarrega de reservar la seva plaça, de realitzar tots els tràmits i formalitzar el seu contracte de viatge combinat per a què compti amb totes les garanties legals.

SEGURETAT

Segons legislació vigent, tots els viatges inclouen una assegurança de viatge obligatòria. A més, oferim assegurances adaptades a les vostres necessitats. Oferim diferents modalitats per a satisfer les necessitats de la teva estada. Demana’ns informació i contracta-les posant-te en contacte amb nosaltres.

PROFESSIONALITAT

Meknasa treballa amb els millors professionals de pesca del territori, experts i amb molts anys d’experiència pescant el Silur, el Black Bass o Perca americana, el Lluç de riu, la Perca fluviatilis i la Carpa.

RESPONSABILITAT

Pesquem de forma responsable. Volem contribuir a que els exemplars que pesquem segueixin creixent i multiplicant-se en aquest paradís de pesca, causant el menor impacte possible en ells i en el seu medi i, per això, practiquem la modalitat de captura i solta.

COMPROMÍS

En cas de no poder-se realitzar alguna de les activitats per motius meteorològics, aquestes es canviaran per d’altres de la mateixa categoria.

Tots els serveis que necessites

Lloguer d’embarcacions

Les nostres embarcacions són modernes, estables i còmodes i compten amb sonar de pesca. Tenen una potència de 15 a 150 cv.

Servei de transport

A Meknasa volem que gaudeixis de la teva estada de la forma més còmoda i per això t’oferim els serveis de transfer, taxi i lloguer de vehicles durant la teva estada. Si ho desitges, et podem venir a recollir al teu punt d’arribada (aeroport, estació de tren, etc.),   podem demanar-te un taxi per a què t’acompanyi i/o per a què et porti allà on vulguis i podem gestionar el lloguer d’un vehicle per a què us mogueu tranquil·lament durant les vostres vacances.

Allotjaments i restaurants

Organitzem el teu viatge de pesca amb els allotjaments i restaurants que més s’adeqüen a les teves necessitats.  Treballem amb diferents tipus d’allotjament de Mequinensa (hotels, hostals, apartaments i càmpings) per a fer de la teva estada una aventura de pesca ideal. 

Viatges a mida

Gaudeix de la pesca del Silur, la Perca americana o Black Bass, la Perca fluviatilis, la Carpa i el Lluç de riu i combina-ho amb activitats d’oci, natura, cultura, gastronomia i enoturisme arreu de Catalunya i Aragó (Shopping tours, Port Aventura, Kartings, visites a Saragossa, Barcelona, Tarragona, Reus o Lleida, etc.). Contacta amb nosaltres i junts dissenyarem el teu viatge a mida!

Mira un exemple de VIATGE  DE PESCA COMPLET amb Meknasa >>

TOT PER A LA PESCA
· Pesca tot l’any
· Silur, Blackbass o Perca americana, Lluç de riu, Perca fluviatilis, Carpa
· Guies de pesca professionals i apassionats. Pesca assegurada
· Modalitats de pesca: Spinning, Carpfishing, Catfishing
· Embarcacions de 15 a 150 cv de potencia, amb sonar de pesca, per la pesca spinning
· Lloguer embarcacions
· Equipament inclòs pel Catfishing i Carpfishing
· Tramitació documentació i permisos
· Jornades completes i mitges jornades, amb horaris flexibles
ACTIVITATS COMPLEMENTÀRIES O ADDICIONALS
VEURE ACTIVITATS
· Port Aventura: Entrada + Hotel 4* + Restaurants
· Tour cultural privat Barcelona
· Shopping Tour Barcelona
· Pirineus: Esquí i turisme wellness
· Platges Costa Daurada i Delta de l’Ebre
· Tour Cultural privat Reus
· Shopping Tour Reus
· Tour cultural privat Tarragona
· Tour cultural privat Saragossa
· Shopping Tour Saragossa
· Tour cultural privat Lleida
· Shopping Tour Lleida

GAUDEIX UN VIATGE COMPLET COM AQUEST
Reserva el teu viatge aquí

PESCA EL SILURO DEL RIU EBRE + PORT AVENTURA + BARCELONA

8 dies/7 nits

4.070,71 € persona: habitació individual + Esmorzar a l’hotel + Restaurants + Transfers

2.473,16 € / persona: habitació doble + Esmorzar a l’hotel + Restaurants + Transfers

INCLOU:

Activitats

· 3 dies de pesca guiada de Silur amb pellets o spinning, amb guiatge exclusiu.
· 2 dies a Port Aventura Park.
· 2 dies a Barcelona, tour privat y guiat de cultura y shopping.

Allotjament i pensió

· 4 nits en hotel de 1* en Allotjament i Esmorzar al riu Ebre, a Mequinensa.
· 1 nit en hotel de 4* en Allotjament i Esmorzar. Hotel situat a les portes de Port Aventura.

· 2 nits en hotel de 4* en Allotjament i Esmorzar a Barcelona.
· Pensió Completa inclosa: esmorzars en hotels i dinars i sopars en restaurants de qualitat.

Transfers

· Servei de transfer: tots els desplaçaments i transports inclosos en els 3 destins (riu Ebre-Mequinensa, Port Aventura i Barcelona).

*El preu no inclou vols ni assegurances de viatge.

Reserva ara el teu Viatge de Pesca >>

Reserva ara el teu Viatge de PESCA

Omple el següent formulari i en menys de 24 h ens posarem en contacte amb tu.

Nom

e-mail

Telèfon

Missatge

captcha

Explica’ns si vens sol, en parella, família o amics, quan vens i quants dies, quines activitats complementàries a la pesca t’agradaria realitzar, etc. i començarem a preparar junts el teu viatge de pesca ideal sense cap cost afegit.

Els nostres viatges de pesca inclouen tant la pesca esportiva, guiatge professional, les activitats addicionals, la restauració i l’allotjament.

En el cas que necessitis que et vinguem a buscar a l’aeroport, llogar un taxi i/o vehicle per la teva estada, indica’ns-ho al formulari.

Contacta amb nosaltres:

Omplint el formulari

Per correu electrònic a booking@meknasa.com

Per telèfon al 659 118 072