Descobreix Mequinensa

Des de

145

 € persona

2 dies / 1 nit

Veure Opcions de contractació

Viu la riquesa natural, cultural i animal del riu Ebre al seu pas per Mequinensa. Coneix la història del poble visitant els seus museus, que reviuen la vida a Mequinensa, les seves tradicions i costums, descobreix les centenars d’espècies d’aus úniques a l’ ‘Aiguabarreig’ de Mequinensa i gaudeix de la riquesa natural de l’entorn a través d’un passeig en barca pel riu que recorre el trajecte dels antics llaüts de Mequinensa.

EL TOUR INCLOU
  • Visita al Museu d’Història de Mequinensa.
  • Visita al Museu del “Poble Vell” Mequinensa.
  • Visita guiada al Museu de la Mina de Mequinensa.
  • Ruta guiada en barca de mig dia a La Lliberola.
  • Ruta ornitològica guiada de ½ jornada a l’ ‘Aiguabarreig’.
  • 2 àpats al restaurant Royal 2 de Mequinensa.
  • Allotjament a Mequinensa en hostal, hotel o apartament turístic.

Aquest tour descobreix al visitant el poble de Mequinensa, la seva història i la seva riquesa natural i animal, a través del riu Ebre.

Visita als espai museístic de Mequinensa: el riu i la seva història.

· Visita al Museu d’Història de Mequinensa i els seus cinc espais: l’espai prehistòric, l’espai entorn natural, l’espai d’història, l’espai literari Jesús Moncada i l’espai sobre la Mequinensa d’avui.
· Visita guiada al Museu de la Mina (1,5 hores) , que ens endinsa a una mina de carbó a través d’un viatge en el temps en el què descobrim els mètodes d’extracció utilitzats a la mina.
· Visita al Museu del “Poble Vell”, un espai museïtzat a l’aire lliure que descobreix els carrers i espais de l’antic poble de Mequinensa, que va sobreviure a les aigües del riu Ebre. Una experiència multimèdia que reviu els orígens del poble.

Ruta guiada en barca a Lliberola.

Ruta de mig dia (2-3 hores; 22 km) que remunta el riu Ebre i reviu el trajecte dels antics llaüts de Mequinensa. Partim de l’amarratge a Tamariu i naveguem fins a la zona de la Lliberola, on parem motors per reviure els antics llaüts que dormen sota les aigües. Aquesta ruta ens permet divisar els voltors, garses, àguiles i falcons que habiten als voltants del riu, en el seu hàbitat natural. La ruta inclou un cafè o refresc per persona.

Ruta ornitològica guiada de ½ jornada “Aiguabarreig” de Mequinensa

L”Aiguabarreig’ és un espai natural molt ric en flora i fauna a la confluència dels rius Ebre i Segre, declarat Zona d’Especial Protecció per a les Aus el 2001. Aquest és una espai de reproducció, d’hibernació i de migració d’aus molt important perquè moltes de les espècies que hi trobem estan amenaçades a la resta d’Europa. Bat tots els rècords ornitològics: s’hi troben al llarg de l’any 280 espècies i 145 d’elles hi nidifiquen.

L’Aiguabarreig queda lluny de les grans aglomeracions – només Lleida és a prop, a 30 quilòmetres -, en el límit de Catalunya i Aragó. la confluència fluvial 3 de rius, les grans masses de canyissar, les amples gleres de codissos (còdols), badines i galatxos, llacunes dolces i salobroses, arrossars i torrents. L’Aiguabarreig és també punt de confluència de la flora estepària, provinent del desert dels Monegres i la flora mediterrània per mitjà de l’Ebre, inclosos alguns elements propis de la muntanya. L’entrellaçada connexió de les riberes fluvials i les llacunes amb un entorn àrid i mediterrani on sovintegen cingles verticals i alhora planes de fruiters l’hi atorguen aquesta riquesa biològica excepcional.
Així doncs, aquesta és una experiència única per a gaudir de l’observació d’aus, alhora que es poden veure rèptils, amfibis, cérvols, porc senglars, nodries o cabres salvatges. Les sortides en barca o caiac recorren els boscos vora el riu, permeten l’observació de voltors, falcons, àguiles, corbs marins i bernats pescaires.

Consulta Banc del Coneixement de les Aus Meknasa >>

Restauració

Àpats al restaurant Royal 2 de Mequinensa.

Allotjament

A escollir entre l’Hostal Rodes, Hostal Mequinensa, Hotel Zaytun o els apartaments Miknesa.

Més sobre les experiències d’aquest TOUR >>

Dia 1:

· Matí: Visita als espai museístic de Mequinensa: el riu i la seva història.
· Dinar a Royal 2 “menú assaboreix el riu Ebre”
· Ruta guiada en barca a Lliberola.
· Allotjament a Mequinensa a escollir entre l’Hostal Rodes, l’Hostal Mequinensa, l’Hotel Zaytun i els apartaments Miknesa.

Dia 2:
· Ruta ornitològica guiada de ½ jornada “Aiguabarreig” de Mequinensa.
· Dinar a Royal 2 “menú Alfonso”.

La reserva final del TOUR estarà subjecte a disponibilitat i condicions climàtiques.

En cas que l’activitat contractada no es pugui dur a terme per raons alienes a Meknasa, aquesta serà substituïda per una altra activitat d’igual valor i temàtica. El client serà informat de forma prèvia via correu electrònic.
Recomanem que contacti el més aviat possible per a concertar el seu TOUR omplint el formulari de contacte o enviant un correu electrònic a reserves@meknasa.com per a poder escollir les dates que més li convinguin.
S’ofereix la possibilitat de contractar una pòlissa d’assistència de viatge i/o anul·lació (consulti les condicions generals i particulars aquí)

Tot el què necessites per a completar el teu viatge:

· Assegurances de viatge personalitzada.

· Serveis de transport

Tot per al teu viatge >>

OPCIONS DE CONTRACTACIÓ

· Preu des de 145 €/persona (IVA inclòs), calculat per a un grup de 4 persones en habitació doble en règim allotjament i esmorzar.
Contacta amb nosaltres sense compromís per conèixer altres preus.

· El TOUR exposat és una proposta feta per Meknasa a partir de la qual el client podrà modificar o afegir les activitats al seu gust, d’entre totes les activitats incloses en qualsevol TOUR Meknasa.

· Tens diferents tipus d’allotjament a la teva disposició (hotels, hostals i apartaments) en diferents règims de pensió (només esmorzar, mitja pensió i pensió completa). T’assessorem en l’elecció de l’allotjament i et recomanem el que més s’adequa a les teves necessitats.

Reserva ara el teu TOUR

Omple el següent formulari i en menys de 24 h ens posarem en contacte amb tu.

Nom

e-mail

Telèfon

Missatge

captcha

Reserva el teu TOUR a mida amb Meknasa!

Explica’ns quin TOUR t’agradaria fer o quines activitats voldries realitzar.
Cadascuna de les nostres propostes inclou activitats i allotjaments que permeten gaudir de cada experiència al màxim. A partir d’aquestes propostes, podem preparar el teu TOUR A MIDA sense cap cost afegit.

Sisplau, explica’ns què t’agradaria fer (passejos en barca, excursions en caiac, observació d’aus, una ruta cultural o gastronòmica, etc.) i quan vols venir i prepararem la teva estada a mida.

En el cas que necessitis que et vinguem a buscar a l’aeroport, llogar un taxi i/o vehicle per la teva estada, indica’ns-ho al formulari.

Contacta amb nosaltres:
Omplint el formulari
Per correu electrònic a booking@meknasa.com
Per telèfon al 659 118 072

Category: Mequinensa