En caiac per al poble enfonsat de Faió

Des de

78

 € persona

2 dies / 1 nit

Veure Opcions de contractació

Remunta el riu Ebre en caiac en una ruta de mig dia a l’embassament del poble de Faió (entre Mequinensa i Riba-roja d’Ebre) i sent la immensitat de l’Ebre des del caiac; una zona molt poc construïda, rica en àguiles i voltors. Descobreix la riquesa natural i cultural de Mequinensa visitant els diferents museus del poble. Una forma diferent de viure el riu Ebre i descobrir el poble de Mequinensa.

EL TOUR INCLOU
  • Ruta guiada en caiac de mig dia al poble enfonsat de Faió.
  • 2 àpats al restaurant Royal 2.
  • Allotjament a Mequinensa en hostal, hotel o apartament turístic.
ACTIVITATS OPCIONALS
  • Visita a l’espai museístic de Mequinensa.

Una forma diferent de viure el riu Ebre i descobrir el poble de Mequinensa: en caiac. Els diferents espais museïtzats del poble ens expliquen la història de Mequinensa, com el “Poble Vell”, el què va ser la casa dels mequinensans fins la construcció del pantà de Riba-roja.

Ruta en caiac pel poble enfonsat de Faió (2 hores)

Faió es troba entre Mequinensa i Riba-roja d’Ebre. Amb la construcció del pantà de Riba-roja el 1967, els pobles de Faió i Mequinensa van quedar enfonsat sota l’aigua. Aquesta ruta en caiac descobreix el poble original de Faió, ara amagat sota l’aigua.

Sortim de la desembocadura del riu Matarranya, límit administratiu entre Catalunya i Aragó, i ens endinsem a l’Ebre. En el transcurs del trajecte, veurem l’ermita de Sant Jorge dalt del turó i des de l’aigua, el que en un dia va ser la part alta del poble. El punt més destacat del trajecte és la torre de l’església d’estil barroc i renaixentista (s.XVI) que, després de més de 4 dècades, emergeix de l’aigua i es presenta com el testimoni de la tragèdia del poble. A més, podrem veure àguiles i voltors sobrevolant-nos, l’antic túnel i els ponts ferroviaris destruïts durant la Guerra Civil i el poble enfonsat.

La ruta guiada inclou una sessió d’iniciació en tècnica i seguretat, l’elecció dels kayaks individuals, dobles, triples o quàdruples (si aneu amb nens), les armilles i pala, el guiatge de monitors titulats i experts acompanyants en tota la ruta, el transport de retorn al punt de sortida i les assegurances i permís de navegació.

Restauració

2 àpats al restaurant Royal 2 de Mequinensa.

Allotjament

A escollir entre l’Hostal Rodes, Hostal Mequinensa, Hotel Zaytun o els apartaments Miknesa.

Més sobre les experiències d’aquest TOUR >>

Dia 1:

· Ruta en caiac – El poble enfonsat de Faió
· Dinar al restaurant Royal 2 “menú degusta el riu Ebre”
· Allotjament a Mequinensa a escollir entre l’Hostal Rodes, l’Hostal Mequinensa, l’Hotel Zaytun i els apartaments Miknesa.

Dia 2:

· Dinar al restaurant Royal 2 “menú Alfonso”.

Visita als espai museístic de Mequinensa: el riu i la seva història. Preu per persona: + 12 €

Descobreix la història del poble visitant els seus museus. El Museu d’Història, el Museu de lo “Poble Vell” i el Museu de la Mina reviuran la vida a Mequinensa, les seves tradicions i costums.

· Visita al Museu d’Història de Mequinensa i els seus cinc espais: l’espai prehistòric, l’espai entorn natural, l’espai d’història, l’espai literari Jesús Moncada i l’espai sobre la Mequinensa d’avui.
· Visita guiada al Museu de la Mina (1,5 hores) , que ens endinsa a una mina de carbó a través d’un viatge en el temps en el què descobrim els mètodes d’extracció utilitzats a la mina.
· Visita al Museu del ‘Poble Vell’, un espai museïtzat a l’aire lliure que descobreix els carrers i espais de l’antic poble de Mequinensa, que va sobreviure a les aigües del riu Ebre. Una experiència multimèdia que reviu els orígens del poble.

La reserva final del TOUR estarà subjecte a disponibilitat i condicions climàtiques.
En cas que l’activitat contractada no es pugui dur a terme per raons alienes a Meknasa, aquesta serà substituïda per una altra activitat d’igual valor i temàtica. El client serà informat de forma prèvia via correu electrònic.
Per reservar el seu TOUR contacti amb nosaltres a través del formulari especificant les seves preferències, necessitats, número de persones, dates, etc. Ens posarem en contacte amb vosté en un termini màxim de 24h i confirmarem la disponibilitat final i farem efectiva la seva reserva. Un cop feta la reserva, rebrà un email amb el detall de la mateixa i altra informació d’interés.
Amb tots els nostres viatges s’ofereix la possibilitat de contractar una pòlissa d’assistència de viatge i/o anul·lació. Pot consultar les condicions generals i particulars aquí
Tot el què necessites per a completar el teu viatge:

· Assegurances de viatge personalitzada.

· Serveis de transport

Tot per al teu viatge >>

OPCIONS DE CONTRACTACIÓ SEGONS ALLOTJAMENT

· Preu des de 78 €/persona (IVA inclòs), calculat per a 2 persones en habitació doble en règim allotjament i esmorzar.
Contacta amb nosaltres sense compromís per conèixer altres preus.

· El TOUR exposat és una proposta feta per Meknasa a partir de la qual el client podrà modificar o afegir les activitats al seu gust, d’entre totes les activitats incloses en qualsevol TOUR Meknasa.

· Tens diferents tipus d’allotjament a la teva disposició (hotels, hostals i apartaments) en diferents règims de pensió (només esmorzar, mitja pensió i pensió completa). T’assessorem en l’elecció de l’allotjament i et recomanem el que més s’adequa a les teves necessitats.

Reserva ara el teu TOUR

Omple el següent formulari i en menys de 24 h ens posarem en contacte amb tu.

Nom

e-mail

Telèfon

Missatge

captcha

Reserva el teu TOUR a mida amb Meknasa!

Explica’ns quin TOUR t’agradaria fer o quines activitats voldries realitzar.
Cadascuna de les nostres propostes inclou activitats i allotjaments que permeten gaudir de cada experiència al màxim. A partir d’aquestes propostes, podem preparar el teu TOUR A MIDA sense cap cost afegit.

Sisplau, explica’ns què t’agradaria fer (passejos en barca, excursions en caiac, observació d’aus, una ruta cultural o gastronòmica, etc.) i quan vols venir i prepararem la teva estada a mida.

En el cas que necessitis que et vinguem a buscar a l’aeroport, llogar un taxi i/o vehicle per la teva estada, indica’ns-ho al formulari.

Contacta amb nosaltres:
Omplint el formulari
Per correu electrònic a booking@meknasa.com
Per telèfon al 659 118 072

Category: Ebre en BARCA i CAIAC