Jesús Moncada: la terra que inspirà les seves obres

Des de

62

 € persona

2 dies / 1 nit

Veure Opcions de contractació

Mequinensa és poble natal i la font d’inspiració de Jesús Moncada, escriptor mequinensà i autor d’una de les novel·les catalanes més importants, “Camí de Sirga”, que evoca la desaparició del poble antic de Mequinensa. Descobreix l’entorn que inspirà Jesús Moncada en les seves obres – el riu Ebre, el paisatge, el poble – a través de la visita a l’espai dedicat a l’escriptor i a la què va ser la seva casa i el seu antic poble.

EL TOUR INCLOU
  • Visita l’espai de Jesús Moncada dins del Museu d’Història de Mequinensa.
  • Visita a l’aire lliure per la font d’inspiració de l’obra literària i artística de Jesús Moncada, l’antic poble recuperat, “poble vell”.
  • 2 àpats degustació al restaurant Royal 2 de Mequinensa.
  • Allotjament a la Mequinensa actual, ressorgida de les aigües de l’embassament.
ACTIVITATS OPCIONALS
  • Ruta en caiac de mig dia de durada per les aigües que van inspirar l’obra de l’escriptor Jesús Moncada.

Mequinensa, poble natal i font d’inspiració de Jesús Moncada

Descobreix l’entorn que inspirà Jesús Moncada en les seves obres – el riu Ebre, el paisatge, el poble – a través d’una ruta en caiac pel riu, la visita a la què va ser la seva casa i la descoberta del seu poble.

Visita als espais museístics de Mequinensa: la inspiració de Jesús Moncada

Descobreix la història de Mequinensa i Jesús Moncada al Museu d’Història, al Museu de lo “Poble Vell” i gaudeix de la gastronomia local.

· Visita al Museu d’Història de Mequinensa, que conté un espai dedicat a Jesús Moncada, amb una exposició de la seva obra literària i artística i alguns dels seus objectes personals.
· Visita al Museu del “Poble Vell”, espai museïtzat a l’aire lliure pels carrers i espais de l’antic poble de Mequinensa, que va sobreviure a les aigües del riu. Una experiència multimèdia que combina la reconstrucció del poble vell amb audioguies formades per textos que Jesús Moncada va escriure sobre el seu poble a la seva obra i que li faran reviure els orígens del poble i del mateix Jesús Moncada.

Restauració

Àpats al restaurant Royal 2 de Mequinensa.

Allotjament

A escollir entre l’Hostal Rodes, Hostal Mequinensa, Hotel Zaytun o els apartaments Miknesa.

Més sobre les experiències d’aquest TOUR >>

Dia 1:

· Visita al Museu d’ Història i espai Jesús Moncada.
· Dinar al restaurant Royal 2 “menú Jesús Moncada”.
· Visita al Museu de lo “Poble Vell”.
· Allotjament.

Dia 2:

· Visita a l’aire lliure per la terra que inspirà l’obra literària i artística de Jesús Moncada.
· Dinar al restaurant Royal 2 “menú Alfonso”.

Ruta Jesús Moncada. 9 km / nivell mitjà-fàcil / 2 a 2.5 hores.Preu per persona: + 23€

Ruta de mig dia. Recorregut des del poble actual de Mequinensa fins a l’antic poble, que descansa sota les aigües. Un entorn que fa realitat l’obra de l’escriptor alhora que avancem per les aigües.
Inici i fi a Mequinensa.

La reserva final del TOUR estarà subjecte a disponibilitat i condicions climàtiques.
En cas que l’activitat contractada no es pugui dur a terme per raons alienes a Meknasa, aquesta serà substituïda per una altra activitat d’igual valor i temàtica. El client serà informat de forma prèvia via correu electrònic.
Per reservar el seu TOUR contacti amb nosaltres a través del formulari especificant les seves preferències, necessitats, número de persones, dates, etc. Ens posarem en contacte amb vosté en un termini màxim de 24h i confirmarem la disponibilitat final i farem efectiva la seva reserva. Un cop feta la reserva, rebrà un email amb el detall de la mateixa i altra informació d’interés.
Amb tots els nostres viatges s’ofereix la possibilitat de contractar una pòlissa d’assistència de viatge i/o anul·lació. Pot consultar les condicions generals i particulars aquí
Tot el què necessites per a completar el teu viatge:

· Assegurances de viatge personalitzada.

· Serveis de transport

Tot per al teu viatge >>

OPCIONS DE CONTRACTACIÓ

· Preu des de 62 €/persona (IVA inclòs), calculat per a 2 persones en habitació doble en règim allotjament i esmorzar.
Contacta amb nosaltres sense compromís per conèixer altres preus.

· El TOUR exposat és una proposta feta per Meknasa a partir de la qual el client podrà modificar o afegir les activitats al seu gust, d’entre totes les activitats incloses en qualsevol TOUR Meknasa.

· Tens diferents tipus d’allotjament a la teva disposició (hotels, hostals i apartaments) en diferents règims de pensió (només esmorzar, mitja pensió i pensió completa). T’assessorem en l’elecció de l’allotjament i et recomanem el que més s’adequa a les teves necessitats.

Reserva ara el teu TOUR

Omple el següent formulari i en menys de 24 h ens posarem en contacte amb tu.

Nom

e-mail

Telèfon

Missatge

captcha

Reserva el teu TOUR a mida amb Meknasa!

Explica’ns quin TOUR t’agradaria fer o quines activitats voldries realitzar.
Cadascuna de les nostres propostes inclou activitats i allotjaments que permeten gaudir de cada experiència al màxim. A partir d’aquestes propostes, podem preparar el teu TOUR A MIDA sense cap cost afegit.

Sisplau, explica’ns què t’agradaria fer (passejos en barca, excursions en caiac, observació d’aus, una ruta cultural o gastronòmica, etc.) i quan vols venir i prepararem la teva estada a mida.

En el cas que necessitis que et vinguem a buscar a l’aeroport, llogar un taxi i/o vehicle per la teva estada, indica’ns-ho al formulari.

Contacta amb nosaltres:
Omplint el formulari
Per correu electrònic a booking@meknasa.com
Per telèfon al 659 118 072

Category: Camí de Sirga