La batalla de l’Ebre a Mequinensa

Des de

72

 € persona

2 dies / 1 nit

Veure Opcions de contractació

Aquest Tour et farà viatjar al passat i recuperar part de la nostra memòria històrica. En el context de la Guerra Civil Espanyola, la visita al Museu de la Batalla de l’Ebre i la visita als Espais per la batalla de l’Ebre “Trinxeres de la punta del Duc” et faran conèixer la Batalla de l’Ebre des del punt de vista de l’armament, la vida dels soldats a les muntanyes, les infraestructures construïdes per creuar el riu, vehicles militars, les trinxeres, els nius de metralladores, els llocs d’observació i els mapes militars.

EL TOUR INCLOU
  • Visita al Museu de la Batalla de l’Ebre.
  • Visita als Espais per la batalla de l’Ebre “Trinxeres de la punta del Duc”.
  • 2 àpats degustació al restaurant Royal 2 de Mequinensa.
  • Allotjament a la Mequinensa actual, ressorgida de les aigües de l’embassament.
ACTIVITATS OPCIONALS
  • Visita a l’espai museístic de Mequinensa.
  • Ruta en caiac Batalla de l’Ebre

Tour històric per museus i espais de la batalla de l’Ebre des Mequinensa a la Terra Alta: visita al Museu de la Batalla de l’Ebre i visita als Espais per la batalla de l’Ebre ‘Trinxeres de la punta del Duc’.

Tour museístic per viatjar al passat i recuperar part de la nostra memòria històrica, en el context de la Guerra Civil Espanyola, aprofundint en els 4 mesos de contesa en la Batalla de l’Ebre des de totes les perspectives: armament utilitzat, la vida dels soldats a les muntanyes, les infraestructures construïdes per creuar el riu, vehicles militars, les trinxeres, nius de metralladores, llocs d’observació, mapes militars, etc.

Visita a les ‘Trinxeres de la punta del Duc’, situades en una zona privilegiada amb excel·lents vistes sobre el riu Ebre. Des d’aquestes, descobrirem un conjunt fortificat que forma part de la línia defensiva construïda al llarg del riu Algars per protegir el territori d’una invasió franquista. Els senders rehabilitats permeten resseguir els camins que els soldats republicans van recórrer durant els més de cent dies de la batalla.

Restauració

Àpats al restaurant Royal 2 de Mequinensa.

Allotjament

A escollir entre l’Hostal Rodes, Hostal Mequinensa, Hotel Zaytun o els apartaments Miknesa.

Més sobre les experiències d’aquest TOUR >>

Dia 1:

· Visita al Museu de la Batalla de l’Ebre.
· Visita als Espais per la batalla de l’Ebre “Trinxeres de la punta del Duc”.
· Tornada a Mequinensa.
· Dinar al restaurant Royal 2 “menú Alfonso”.
· Allotjament.

Dia 2:

· Dinar al restaurant Royal 2 “menú Alfonso”.

Visita als espai museístic de Mequinensa: el riu i la seva història. Preu per persona: + 12 €

Descobreix la història del poble visitant els seus museus. El Museu d’Història, el Museu de lo “Poble Vell” i el Museu de la Mina reviuran la vida a Mequinensa, les seves tradicions i costums.

· Visita al Museu d’Història de Mequinensa i els seus cinc espais: l’espai prehistòric, l’espai entorn natural, l’espai d’història, l’espai literari Jesús Moncada i l’espai sobre la Mequinensa d’avui.
· Visita guiada al Museu de la Mina (1,5 hores) , que ens endinsa a una mina de carbó a través d’un viatge en el temps en el què descobrim els mètodes d’extracció utilitzats a la mina.
· Visita al Museu del ‘Poble Vell’, un espai museïtzat a l’aire lliure que descobreix els carrers i espais de l’antic poble de Mequinensa, que va sobreviure a les aigües del riu Ebre. Una experiència multimèdia que reviu els orígens del poble.

Ruta en caiac Batalla de l’Ebre: 24.5 km / nivell mitjà-alt / 5 a 7 hores. Preu per persona: + 23 €

Excursió d’un dia. Inici a Mequinensa i final a la Pobla de Massaluca, amb opció d’aturar a meitat recorregut en els amarradors del càmping ALMAEBRE, al costat de l’antiga fàbrica de ciment. Final de trajecte al càmping de Port Massaluca.
S’inclou un refresc a l’arribada al càmping i un menú “Batalla de l’Ebre” de dinar o sopar i taxi de tornada a Mequinensa.

La reserva final del TOUR estarà subjecte a disponibilitat i condicions climàtiques.
En cas que l’activitat contractada no es pugui dur a terme per raons alienes a Meknasa, aquesta serà substituïda per una altra activitat d’igual valor i temàtica. El client serà informat de forma prèvia via correu electrònic.
Per reservar el seu TOUR contacti amb nosaltres a través del formulari especificant les seves preferències, necessitats, número de persones, dates, etc. Ens posarem en contacte amb vosté en un termini màxim de 24h i confirmarem la disponibilitat final i farem efectiva la seva reserva. Un cop feta la reserva, rebrà un email amb el detall de la mateixa i altra informació d’interés.
Amb tots els nostres viatges s’ofereix la possibilitat de contractar una pòlissa d’assistència de viatge i/o anul·lació. Pot consultar les condicions generals i particulars aquí
Tot el què necessites per a completar el teu viatge:

· Assegurances de viatge personalitzada.

· Serveis de transport

Tot per al teu viatge >>

OPCIONS DE CONTRACTACIÓ SEGONS ALLOTJAMENT

· Preu des de 72 €/persona (IVA inclòs), calculat per a 2 persones en habitació doble en règim allotjament i esmorzar.
Contacta amb nosaltres sense compromís per conèixer altres preus.

· El TOUR exposat és una proposta feta per Meknasa a partir de la qual el client podrà modificar o afegir les activitats al seu gust, d’entre totes les activitats incloses en qualsevol TOUR Meknasa.

· Tens diferents tipus d’allotjament a la teva disposició (hotels, hostals i apartaments) en diferents règims de pensió (només esmorzar, mitja pensió i pensió completa). T’assessorem en l’elecció de l’allotjament i et recomanem el que més s’adequa a les teves necessitats.

Reserva ara el teu TOUR

Omple el següent formulari i en menys de 24 h ens posarem en contacte amb tu.

Nom

e-mail

Telèfon

Missatge

captcha

Reserva el teu TOUR a mida amb Meknasa!

Explica’ns quin TOUR t’agradaria fer o quines activitats voldries realitzar.
Cadascuna de les nostres propostes inclou activitats i allotjaments que permeten gaudir de cada experiència al màxim. A partir d’aquestes propostes, podem preparar el teu TOUR A MIDA sense cap cost afegit.

Sisplau, explica’ns què t’agradaria fer (passejos en barca, excursions en caiac, observació d’aus, una ruta cultural o gastronòmica, etc.) i quan vols venir i prepararem la teva estada a mida.

En el cas que necessitis que et vinguem a buscar a l’aeroport, llogar un taxi i/o vehicle per la teva estada, indica’ns-ho al formulari.

Contacta amb nosaltres:
Omplint el formulari
Per correu electrònic a booking@meknasa.com
Per telèfon al 659 118 072

Category: Batalla de l'Ebre