Passeig en barca pel riu Ebre

Des de

95

 € persona

2 dies / 1 nit

Veure Opcions de contractació

Viu la riquesa natural y cultural del riu Ebre a través d’un passeig en barca de mig dia que recorre el trajecte dels antics llaüts de Mequinensa i permet observar la riquesa d’aus com els voltors, les garses, les àguiles i els falcons que habiten als voltants del riu, en el seu hàbitat natural.

EL TOUR INCLOU
  • Ruta guiada en barca de mig dia (matí o tarda) a La Lliberola.
  • 2 àpats al restaurant Royal 2 de Mequinensa.
  • Allotjament a Mequinensa en hostal, hotel o apartament turístic.
ACTIVITATS OPCIONALS
  • Visita a l’espai museístic de Mequinensa.

Aquest tour descobreix al visitant el poble de Mequinensa i la seva història a través del riu Ebre.

Ruta guiada en barca a Lliberola

Ruta de mig dia (2-3 hores; 22 km) que remunta el riu Ebre i reviu el trajecte dels antics llaüts de Mequinensa. Partim de l’amarratge a Tamariu i naveguem fins a la zona de la Lliberola, on parem motors per reviure els antics llaüts que dormen sota les aigües. Aquesta ruta ens permet divisar els voltors, garses, àguiles i falcons que habiten als voltants del riu.

La ruta inclou un cafè o refresc per persona.

Restauració

2 àpats al restaurant Royal 2 de Mequinensa.

Allotjament

A escollir entre l’Hostal Rodes, Hostal Mequinensa, Hotel Zaytun o els apartaments Miknesa.

Més sobre les experiències d’aquest TOUR >>

Dia 1:
· Matí: Ruta guiada de mig dia en barca a Lliberola.
· Dinar a Royal 2 “menú assaboreix el riu Ebre”
· Allotjament a Mequinensa a escollir entre l’Hostal Rodes, l’Hostal Mequinensa, l’Hotel Zaytun i els apartaments Miknesa.

Dia 2:
· Matí lliure.
· Dinar a Royal 2 “menú Alfonso”.

Visita als espai museístic de Mequinensa: el riu i la seva història. Preu per persona: + 12 €

Descobreix la història del poble visitant els seus museus. El Museu d’Història, el Museu de lo “Poble Vell” i el Museu de la Mina reviuran la vida a Mequinensa, les seves tradicions i costums.

· Visita al Museu d’Història de Mequinensa i els seus cinc espais: l’espai prehistòric, l’espai entorn natural, l’espai d’història, l’espai literari Jesús Moncada i l’espai sobre la Mequinensa d’avui.
· Visita guiada al Museu de la Mina (1,5 hores) , que ens endinsa a una mina de carbó a través d’un viatge en el temps en el què descobrim els mètodes d’extracció utilitzats a la mina.
· Visita al Museu del ‘Poble Vell’, un espai museïtzat a l’aire lliure que descobreix els carrers i espais de l’antic poble de Mequinensa, que va sobreviure a les aigües del riu Ebre. Una experiència multimèdia que reviu els orígens del poble.

La reserva final del TOUR estarà subjecte a disponibilitat i condicions climàtiques.
En cas que l’activitat contractada no es pugui dur a terme per raons alienes a Meknasa, aquesta serà substituïda per una altra activitat d’igual valor i temàtica. El client serà informat de forma prèvia via correu electrònic.
Per reservar el seu TOUR contacti amb nosaltres a través del formulari especificant les seves preferències, necessitats, número de persones, dates, etc. Ens posarem en contacte amb vosté en un termini màxim de 24h i confirmarem la disponibilitat final i farem efectiva la seva reserva. Un cop feta la reserva, rebrà un email amb el detall de la mateixa i altra informació d’interés.
Amb tots els nostres viatges s’ofereix la possibilitat de contractar una pòlissa d’assistència de viatge i/o anul·lació. Pot consultar les condicions generals i particulars aquí
Tot el què necessites per a completar el teu viatge:

· Assegurances de viatge personalitzada.

· Serveis de transport

Tot per al teu viatge >>

OPCIONS DE CONTRACTACIÓ

· Preu des de 95€/persona (IVA inclòs), calculat per a un grup de 4 persones en habitació doble en règim allotjament i esmorzar.
Contacta amb nosaltres sense compromís per conèixer altres preus.

· El TOUR exposat és una proposta feta per Meknasa a partir de la qual el client podrà modificar o afegir les activitats al seu gust, d’entre totes les activitats incloses en qualsevol TOUR Meknasa.

· Tens diferents tipus d’allotjament a la teva disposició (hotels, hostals i apartaments) en diferents règims de pensió (només esmorzar, mitja pensió i pensió completa). T’assessorem en l’elecció de l’allotjament i et recomanem el que més s’adequa a les teves necessitats.

Reserva ara el teu TOUR

Omple el següent formulari i en menys de 24 h ens posarem en contacte amb tu.

Nom

e-mail

Telèfon

Missatge

captcha

Reserva el teu TOUR a mida amb Meknasa!

Explica’ns quin TOUR t’agradaria fer o quines activitats voldries realitzar.
Cadascuna de les nostres propostes inclou activitats i allotjaments que permeten gaudir de cada experiència al màxim. A partir d’aquestes propostes, podem preparar el teu TOUR A MIDA sense cap cost afegit.

Sisplau, explica’ns què t’agradaria fer (passejos en barca, excursions en caiac, observació d’aus, una ruta cultural o gastronòmica, etc.) i quan vols venir i prepararem la teva estada a mida.

En el cas que necessitis que et vinguem a buscar a l’aeroport, llogar un taxi i/o vehicle per la teva estada, indica’ns-ho al formulari.

Contacta amb nosaltres:
Omplint el formulari
Per correu electrònic a booking@meknasa.com
Per telèfon al 659 118 072

Category: Ebre en BARCA i CAIAC