En barca a l’ illa de Santa Magdalena

Des de

129

 € persona

2 dies / 1 nit

Veure Opcions de contractació

Gaudeix d’una experiència única per descobrir el riu Ebre a través d’un viatge en barca fins l’illa de Santa Magdalena i descobreix kilòmetres de riu d’una forma espectacular. Navegant pel ‘Mar d’Aragó’ gaudirem de les sensacions que ens transmet l’aire fresc a la cara, les aromes de l’entorn, l’olor a romaní i farigola… i observarem els boscos de pins, les finques d’oliveres, els ametllers i tot un seguit d’aus úniques de la zona, com els voltors.

EL TOUR INCLOU
  • Ruta guiada en barca d’un dia sencer a la illa de Santa Magdalena.
  • Visita a l’ermita de Santa Magdalena.
  • Dinar de pícnic a la illa de Santa Magdalena.
  • 2 àpats al restaurant Royal 2.
  • Allotjament a Mequinensa en hostal, hotel o apartament turístic.
ACTIVITATS OPCIONALS
  • Visita a l’espai museístic de Mequinensa.

Viu la riquesa natural y cultural de Mequinensa a través d’un passeig guiat en barca pel riu Ebre d’un dia sencer. Una jornada única!

Ruta guiada en barca a la illa de Santa Magdalena

Ruta d’un Dia Sencer (4-5 hores; 44 km). Solquem El Riu Lentament, Acariciant les Muntanyes On Anidan els voltors, ens perfumem amb la variada flora de ribera i ens perdem pels solcs d’oliveres Que beuen del riu Fins albirar l’illa de la Magdalena, La vorejarem I contemplarem.
Atracarem el vaixell i arribarem Fins l’ermita per l’antiga senda Que recorrien els Mercaders, Alli Podrem veure el gran mar d’aigua dolça per El que anem navegant.

Visita a l’ermita de Santa Magdalena

Pujada a l’ermita de Santa Magdalena per l’antic sender que recorrien els comerciants, des d’on es pot divisar el gran mar d’aigua dolça que és el riu Ebre.
La ruta inclou un cafè o refresc per persona. Dinarem en format picnic a la illa de Santa Magdalena.

Restauració

Dinarem en format pícnic a l’illa de Santa Magdalena.
2 àpats al restaurant Royal 2 de Mequinensa.

Allotjament

A escollir entre l’Hosta Rodes, Hostal Mequinensa, Hotel Zaytun o els apartaments Miknesa.

Més sobre les experiències d’aquest TOUR >>

Dia 1:

· Ruta de dia sencer en barca (4-5 hores).

· Visita guiada a l’ermita de Santa Magdalena.

· Dinar de picnic a la illa de Santa Magdalena.

· Sopar al restaurant Royal 2 “menú degusta el riu Ebre”

· Allotjament a Mequinensa a escollir entre l’Hostal Rodes, l’Hostal Mequinensa, l’Hotel Zaytun i els apartaments Miknesa.

Dia 2:

· Matí lliure.

· Dinar al restaurant Royal 2 “menú Alfonso”.

Visita als espai museístic de Mequinensa: el riu i la seva història. Preu per persona: + 12 €

Descobreix la història del poble visitant els seus museus. El Museu d’Història, el Museu de lo “Poble Vell” i el Museu de la Mina reviuran la vida a Mequinensa, les seves tradicions i costums.

· Visita al Museu d’Història de Mequinensa i els seus cinc espais: l’espai prehistòric, l’espai entorn natural, l’espai d’història, l’espai literari Jesús Moncada i l’espai sobre la Mequinensa d’avui.
· Visita guiada al Museu de la Mina (1,5 hores) , que ens endinsa a una mina de carbó a través d’un viatge en el temps en el què descobrim els mètodes d’extracció utilitzats a la mina.
· Visita al Museu del ‘Poble Vell’, un espai museïtzat a l’aire lliure que descobreix els carrers i espais de l’antic poble de Mequinensa, que va sobreviure a les aigües del riu Ebre. Una experiència multimèdia que reviu els orígens del poble.

La reserva final del TOUR estarà subjecte a disponibilitat i condicions climàtiques.
En cas que l’activitat contractada no es pugui dur a terme per raons alienes a Meknasa, aquesta serà substituïda per una altra activitat d’igual valor i temàtica. El client serà informat de forma prèvia via correu electrònic.
Per reservar el seu TOUR contacti amb nosaltres a través del formulari especificant les seves preferències, necessitats, número de persones, dates, etc. Ens posarem en contacte amb vosté en un termini màxim de 24h i confirmarem la disponibilitat final i farem efectiva la seva reserva. Un cop feta la reserva, rebrà un email amb el detall de la mateixa i altra informació d’interés.
Amb tots els nostres viatges s’ofereix la possibilitat de contractar una pòlissa d’assistència de viatge i/o anul·lació. Pot consultar les condicions generals i particulars aquí
Tot el què necessites per a completar el teu viatge:

  • Assegurances de viatge personalitzada.
  • Serveis de transport
  • etc

Tot per al teu viatge >>

OPCIONS DE CONTRACTACIÓ SEGONS ALLOTJAMENT

· Preu des de 129 €/persona (IVA inclòs), calculat per a un grup de 4 persones en habitació doble en règim allotjament i esmorzar.
Contacta amb nosaltres sense compromís per conèixer altres preus.

· El TOUR exposat és una proposta feta per Meknasa a partir de la qual el client podrà modificar o afegir les activitats al seu gust, d’entre totes les activitats incloses en qualsevol TOUR Meknasa.

· Tens diferents tipus d’allotjament a la teva disposició (hotels, hostals i apartaments) en diferents règims de pensió (només esmorzar, mitja pensió i pensió completa). T’assessorem en l’elecció de l’allotjament i et recomanem el que més s’adequa a les teves necessitats.

Reserva ara el teu TOUR

Omple el següent formulari i en menys de 24 h ens posarem en contacte amb tu.

Nom

e-mail

Telèfon

Missatge

captcha

Reserva el teu TOUR a mida amb Meknasa!

Explica’ns quin TOUR t’agradaria fer o quines activitats voldries realitzar.
Cadascuna de les nostres propostes inclou activitats i allotjaments que permeten gaudir de cada experiència al màxim. A partir d’aquestes propostes, podem preparar el teu TOUR A MIDA sense cap cost afegit.

Sisplau, explica’ns què t’agradaria fer (passejos en barca, excursions en caiac, observació d’aus, una ruta cultural o gastronòmica, etc.) i quan vols venir i prepararem la teva estada a mida.

En el cas que necessitis que et vinguem a buscar a l’aeroport, llogar un taxi i/o vehicle per la teva estada, indica’ns-ho al formulari.

Contacta amb nosaltres:
Omplint el formulari
Per correu electrònic a booking@meknasa.com
Per telèfon al 659 118 072

Category: Ebre en BARCA i CAIAC