Ruta del carbó: la conca Minera de Mequinensa

Des de

88

 € persona

2 dies / 1 nit

Veure Opcions de contractació

Mequinensa ha estat un territori de tradició minera molt important. Aquest Tour et permet viure la tradició minera en profunditat a partir d’una visita guiada al Museu de la Mina de Mequinensa, on podràs viure l’experiència d’accedir a l’interior de la mina, i d’una ruta en caiac per la conca minera de l’Ebre, que permet veure les nombroses mines de carbó que existeixen.

EL TOUR INCLOU
  • Visita guiada al Museu de la Mina de Mequinensa
  • 2 àpats al restaurant Royal 2 de Mequinensa.
  • Allotjament a la Mequinensa actual, ressorgida de les aigües de l’embassament.
  • Ruta en caiac de mig dia de durada per la conca minera de l’Ebre.
ACTIVITATS OPCIONALS
  • Visita a l’espai museístic de Mequinensa: + 12 €

Visita al Museu de la mina

Ens endinsa a una mina de carbó a través d’un viatge en el temps en el què anem evolucionant en els mètodes d’extracció utilitzats.
Viu l’experiència d’accedir a l’interior de la mina: més de 1000 metres de galeries, talls, apuntalament, regatadores, minadores, vagonetes, excavadores.

Ruta en caiac per la conca minera de l’Ebre: 12 km / nivell mitjà fàcil / 2.5 a 3 hores

Iniciem el recorregut a Mequinensa i arribem fins a la mina més actual, Carbonífera de l’Ebre, explotació activa en fase de reconversió. Un passeig en el temps, on van apareixent els vestigis de les nombroses mines de carbó, que gràcies al riu, es van convertir en la font de major riquesa i esplendor per a la zona.
Inici i fi a Mequinensa.

Restauració

Àpat al restaurant Royal 2 de Mequinensa.

Allotjament

A escollir entre l’Hostal Rodes, Hostal Mequinensa, Hotel Zaytun o els apartaments Miknesa.

Més sobre les experiències d’aquest TOUR >>

Dia 1:

· Visita al Museu de la Mina.
· Dinar al restaurant Royal 2 “menú Jesús Moncada”.
· Allotjament.

Dia 2:

· Ruta en caiac per la conca minera de l’Ebre.
· Dinar al restaurant Royal 2 “menú Alfonso”.

Visita als espai museístic de Mequinensa: el riu i la seva història. Preu per persona: + 12 €

Descobreix la història del poble visitant els seus museus. El Museu d’Història i el Museu de lo “Poble Vell” reviuran la vida a Mequinensa, les seves tradicions i costums.

· Visita al Museu d’Història de Mequinensa i els seus cinc espais: l’espai prehistòric, l’espai entorn natural, l’espai d’història, l’espai literari Jesús Moncada i l’espai sobre la Mequinensa d’avui.
· Visita al Museu del ‘Poble Vell’, un espai museïtzat a l’aire lliure que descobreix els carrers i espais de l’antic poble de Mequinensa, que va sobreviure a les aigües del riu Ebre. Una experiència multimèdia que reviu els orígens del poble.

La reserva final del TOUR estarà subjecte a disponibilitat i condicions climàtiques.
En cas que l’activitat contractada no es pugui dur a terme per raons alienes a Meknasa, aquesta serà substituïda per una altra activitat d’igual valor i temàtica. El client serà informat de forma prèvia via correu electrònic.
Per reservar el seu TOUR contacti amb nosaltres a través del formulari especificant les seves preferències, necessitats, número de persones, dates, etc. Ens posarem en contacte amb vosté en un termini màxim de 24h i confirmarem la disponibilitat final i farem efectiva la seva reserva. Un cop feta la reserva, rebrà un email amb el detall de la mateixa i altra informació d’interés.
Amb tots els nostres viatges s’ofereix la possibilitat de contractar una pòlissa d’assistència de viatge i/o anul·lació. Pot consultar les condicions generals i particulars aquí
Tot el què necessites per a completar el teu viatge:

· Assegurances de viatge personalitzada.

· Serveis de transport

Tot per al teu viatge >>

OPCIONS DE CONTRACTACIÓ

· Preu des de 88 €/persona (IVA inclòs), calculat per a un grup de 2 persones en habitació doble en règim allotjament i esmorzar.
Contacta amb nosaltres sense compromís per conèixer altres preus.

· El TOUR exposat és una proposta feta per Meknasa a partir de la qual el client podrà modificar o afegir les activitats al seu gust, d’entre totes les activitats incloses en qualsevol TOUR Meknasa.

· Tens diferents tipus d’allotjament a la teva disposició (hotels, hostals i apartaments) en diferents règims de pensió (només esmorzar, mitja pensió i pensió completa). T’assessorem en l’elecció de l’allotjament i et recomanem el que més s’adequa a les teves necessitats.

Reserva ara el teu TOUR

Omple el següent formulari i en menys de 24 h ens posarem en contacte amb tu.

Nom

e-mail

Telèfon

Missatge

captcha

Reserva el teu TOUR a mida amb Meknasa!

Explica’ns quin TOUR t’agradaria fer o quines activitats voldries realitzar.
Cadascuna de les nostres propostes inclou activitats i allotjaments que permeten gaudir de cada experiència al màxim. A partir d’aquestes propostes, podem preparar el teu TOUR A MIDA sense cap cost afegit.

Sisplau, explica’ns què t’agradaria fer (passejos en barca, excursions en caiac, observació d’aus, una ruta cultural o gastronòmica, etc.) i quan vols venir i prepararem la teva estada a mida.

En el cas que necessitis que et vinguem a buscar a l’aeroport, llogar un taxi i/o vehicle per la teva estada, indica’ns-ho al formulari.

Contacta amb nosaltres:
Omplint el formulari
Per correu electrònic a booking@meknasa.com
Per telèfon al 659 118 072

Category: Ruta del carbó