BLOG

 

Preguntes freqüents VIATGES DE PESCA

24 Jul 2015, by alpha in Viatges de pesca

Quines espècies puc pescar a Mequinensa? El Silur, el Black Bass, la Perca americana, la Luciperca i la Carpa.

És abundant, la pesca? Sí, tot l’any. En les seves aigües hi més de 50 milions de peixos.

Èxit de captures? Sí, tot l’any amb els nostres guies professionals. Coneixen les millors tècniques i llocs segons l’època de l’any.

Quines modalitats de pesca puc practicar? Spinning (Silur, lucioperca, blackbass i PercaFluviatis), Carpfishing i Silur-Pellet.

Quan està permès pescar? Durant tot l’any. Els nostres guies professionals coneixen les millors tècniques segons l’època de l’any.

Quina documentació i permisos necessito per pescar? Per a totes les zones de pesca: Llicència autonòmica/persona. Segons la zona de pesca: edat/persona

Poden tramitar-me la documentació? Sí

Puc contractar un guia professional? Sí, experimentats, amables i apassionats per la pesca amb horari flexible: jornades completes de 8 a 9 hores totals, possibilitat de mitja jornada i inici de jornada segons la temporada de l’any. S’inclou equipament per a la pesca per Silur-Pellet i carpfishing.

Com són les embarcacions dels nostres guies per a la modalitat d’spinning? Modernes, estables i còmodes. Amb sonar de pesca. Potència des de 15 a 150 cv.

L’allotjament és proper a les zones de pesca? Sí, al mateix poble de Mequinensa (Hotel i Hostals) o a 25 min en cas de camping.

Quines condicions trobaré a l’Ebre i Mequinensa per a la pesca? Mequinensa es situa entre 2 embassaments navegables i molt extensos, possibilita una pesca sense aglomeració:

1-Mequinensa: superfície de 75.4 km2 / 500 km de costa i amplada mitjana 600 m.

2-Riba-roja: superfície de 21.5 km2 / 80 km de costa i amplada mitjana de 400m

Com són les condicions climatològiques i l’entorn de pesca? Assolellat la major part de l’any. Paradís de pesca (boscos de ribera i pi verd mediterrani, tranquil·litat).

Puc comprar qualsevol article de pesca? Sí, tenim equipament de pesca per a totes les modalitats.

I si algú no pesca … què pot fer? Consulta les activitats addicionals.

Quines altres activitats puc fer amb la meva família o en parella? Consulta les activitats addicionals.

Com puc arribar a Mequinensa? Amb avió (aeroports de Barcelona, ​​Girona, Reus, Saragossa i Lleida), AVE – Tren Alta Velocitat (Lleida) i en cotxe (comunicació amb cotxe a tots els punts d’arribada per vies gratuïtes i en bon estat). Consulta la nostra localització.

LEAVE A COMENT