title
 

De vacances o una escapada?

Tu tries quants dies, nosaltres en fem de cadascún una experiència.

TOURS a mida

7 experiències per viure el Riu Ebre i Mequinensa. Mira’t les nostres propostes i et dissenyem un TOUR a mida.

Assistència de viatge

Tens algun dubte o  vols alguna informació durant la teva estada? Estem a la teva disposició.

Una experiència completa

T’oferim tots els serveis logístic necessàris per fer del teu viatge una veritable experiència.

Meknasa et fa viure el riu Ebre: Pesca, ornitologia i les 7 experiències Meknasa

Meknasa et porta a descobrir el riu Ebre, un indret únic al nord-est de la península que ens permet oferir-te viatges de pesca inigualables on podràs gaudir de la pesca d’espècies úniques de la zona, com el Silur (‘el monstre de l’Ebre’), el Black bass o perca americana, la Lucioperca, la Perca Fluvial o europea i la Carpa; viatges ornitològics on descobriràs centenars d’aus rares i úniques a Europa, com el trencalòs, el pela-roques o l’àguila reial, i 7 experiències per descobrir l’essència del riu Ebre i el seu impacte en la riquesa natural, animal, històrica i econòmica del territori, amb les passejades en barca i caiac, les visites als museus i la degustació de la gastronomia local, entre d’altres.

La immensitat del riu Ebre al seu pas per Mequinensa, a més, ens dóna l’oportunitat d’oferir stages esportius de rem i piragüisme, ja que presenta unes condicions ideals per a realitzar competicions i entrenaments de llarga distància.

A Meknasa volem que gaudeixis la teva estada amb tota la seguretat i tranquil·litat que necessites. Les nostres assegurances ofereixen diferents modalitats per a satisfer totes les necessitats del teu viatge a l’Ebre.

Per a poder contractar una assegurança pel teu viatge o si necessites més informació sobre les mateixes, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres.

Un bon viatge amb tota seguretat

Serveis de transport

Volem que la teva estada sigui d’allò més còmoda i per això t’oferim serveis de transfer, taxi i lloguer de vehicles durant el viatge. Si ho desitges, et venim a recollir al teu punt d’arribada (aeroport, estació de tren, etc.), et demanem un taxi per a què t’acompanyi i/o per a què et porti allà on vulguis i gestionem el lloguer d’un vehicle per a què et moguis tranquil·lament durant les teves vacances. Gestionem tots els desplaçaments i transports necessaris pel teu viatge i els posem a la teva disposició.

TRANSFER
Necessites que et vinguem a buscar o et portem a l’estació, aeroport, etc.?
Et venim a buscar al teu punt d’arribada i t’acompanyem a la tornada per a què no t’hagis d’amoïnar pels trasllats.

TAXI
Durant la teva estada podràs disposar d’un servei de taxi per a moure’t d’un punt a un altre. Nosaltres ho gestionem per tu.

LLOGUER
Necessites un vehicle per a la teva estada? Gestionem el lloguer del teu vehicle per a què gaudeixis les teves vacances amb total llibertat de moviment i tranquil·litat.

Com arribar

Serveis llançadora. Meknasa et va a buscar al teu punt d’arribada i t’hi torna a portar al finalitzar la teva estada

 

Meknasa et porta >>

Per carretera. Aquí trobaràs informació sobre la ubicació i arribada a Mequinensa per carretera. Busca la teva ruta.

 

Localitzar ruta >>

Arribada amb tren AVE:

 

 

 

Lleida – AVE >>